Huurkoop
Als je bij ons op les zit kun je een djembé huren. Dat kost €10 per maand. Hiervan wordt €8 opgeteld bij je huurkoopsaldo. Dus na verloop van tijd is de huurdjembé je eigendom. Je kunt eventueel ook een andere uitzoeken.

Verkoop
Wij verkopen djembés uit Guinée (Conakry). Ze zijn van uitstekende kwaliteit. De ketels zijn vrijwel zonder uitzondering volkomen gaaf, van zeer goede houtsoorten, nauwkeurig uitgehakt, erg goede modellen, goed touw, strakke ringen, goede vellen. De vellen zijn goed gespannen. Kortom ze hebben alles mee.

Daarnaast hebben we djembé's uit Senegal. Ook deze zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Zorgvuldig afgewerkt, gelakt en vaak voorzien van verfijnd houtsnijwerk. Sommige hebben een uniek spansysteem met aan de bovenkant 3 ringen. Alle hebben uitstekende huiden en touw.

Ondanks het feit dat goed hout in West-Afrika steeds schaarser wordt en dat huiden steeds lastiger in te voeren zijn hebben onze djembé's een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Gemiddeld kosten ze € 120. De hele mooie, grote, met kunstzinnig houtsnijwerk en/of een perfecte afwerking zijn wat duurder. Als er kleine reparaties aan verricht zijn (knoesten), als ze wat kleiner zijn, als er kleine barstjes (tijdens het drogen ontstaan) in zitten of als ze eenvoudig of geen houtsnijwerk hebben zijn ze wat goedkoper. Al deze zaken hebben geen invloed op de klank! Ook djembés van lichte houtsoorten zijn wat goedkoper. De uitgevoerde reparaties zijn gegarandeerd goed en meestal vrijwel onzichtbaar gedaan.
Djembéverkoop
Klik hier voor enkele voorbeelden met foto's en gedetailleerde omschrijvingen

Check de voorraad. De ene keer hebben we ruime keus, de andere keer wat minder.

Soms beschikken we over tweedehands instrumenten.

Tevens stoffen djembétassen uit Senegal in vrolijke Afrikaanse prints: €15 en dekjes voor bovenop de djembé als extra bescherming: €5. Ook stevige djembétassen van zwarte kunststof: rond €30.

Muziekhandelaren, scholen en instellingen: bij afname van 5 stuks of meer: informeer naar uw korting.

Garantie en nazorg
Het vel van een nieuwe djembé moet na verloop van tijd nagespannen worden. Dit doen we gratis bij de door ons geleverde of vervelde djembé's. Wij geven 3 maanden garantie op het vel (bij normaal gebruik). Op de rest van de djembé geven wij 2 jaar garantie (bij normaal gebruik). De praktijk is dat een vel meestal jaren meegaat. Het hout van de djembé gaat normaal gesproken een leven lang mee.

Openingstijden
Uitsluitend op afspraak: 030 6953203 / 06 52471145 / contactformulier

Adres
Johan van Oldenbarneveltlaan 116
3705 HK Zeist

naar de top